Dobrodošli!

Naše usluge & primjene

U snabdijevanju materijalom koristimo žicu domaćih i stranih proizvođača. Neradimo opruge kao standardnu robu, nego isključivo prema narudžbi (crtežima kupaca) ili uzorku.

Automobilska industrija

Industrija bijele tehnike

Elektroindustrija

Industrija namještaja

0
Godina iskustva
0
Sretnih kupaca
0
Završenih projekata

Tlačne opruge

Naše usluge

Tlačne opruge radimo u dijapazonu od 0,20mm – 8,00mm i više. Radimo nebrušene tlačne opruge prečnik žice do 0,40mm, a mogu se primjeniti i za veće prečnike ako opruga ima dobro vođenje ako se ugrađuje na trn. Brušene opruge radimo od žice ɸ 0,40 – 8,00mm.

Torzione opruge

Naše usluge

Torzione opruge radimo u diapazonu od 0,20mm – 1,10mm automatski, a astale debljine žica metodom izvlačenja, odnosno naknadne operacije dorade. Za sve vrste opruga vidjeti crteže i upisati svoje podatke za opruge koje su vam potrebne.

Vlačne opruge

Naše usluge

Vlačne opruge radimo u dijapazonu od 0,20mm – 8,00mm. Radimo opruge sa standardnim ušicama (njemačka i engleska), opruge sa izduzenim usicama i opruge sa specijalnim ušicama.

Tlačne opruge
Torzione opruge
Vlačne opruge

Šta klijenti kažu
o nama?

VRBAS OPRUGE

Kao firma koja pridaje veliki značaj pouzdanosti partnera prije par godina smo pažljivom selekcijom izabrali vas. Partnerstvo koje i dalje traje potvrđuje da nismo pogriješili, jer smo dobili stručnost i sigurnost u izradi opruga.

Džemal Šečić

Džemal Šečić

Klijent

Svih ovih godina zajedničkog rada postigli smo veliki uspjeh i zadovoljstvo krajnjih korisnika naše kompanije zahvaljujući Vašem jakom i profesionalnom timu. U tome se svakako izdvaja odgovoran način poslovanja do sada, kojem se nadamo i u narednom periodu.

Amina Saračević

Amina Saračević

Klijent
Kontaktirajte nas!

Tel./Fax:

030 265 696
Opruge
Pratite nas!
Top